ALLES WAT JE ZOEKT 
VOOR EEN TOP VERBLIJF

 

Je bent op zoek naar een hotel midden in t groen? Dan wil je ook wat van de omgeving zien. Ons hotel ligt vlakbij het Veluwemeer, ideaal voor een wandel- of fietstocht. Relaxen kan prima in ons hotel door een duik te nemen in het zwembad. Ook zijn er leuke mogelijkheden in het naastgelegen Veluwe Events. Veluwe Events is het grootste outdoor terrein van Nederland. Hier speel je een potje lasergame, rijd je quad of probeer je de nieuwste outdoor spellen zoals Airsoft of Dodgebow. Leuk voor het hele gezin, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsactiviteit. Met onze arrangementen boek je jouw overnachting meteen met bijvoorbeeld een activiteit, of diner. Wij zorgen dat alles voor jouw verblijf geregeld is. Dat is wel zo makkelijk. 

Ontdek de veluwe.jpg

VAKANTIE OP DE VELUWE ARRANGEMENT

Zomer op de Veluwe! Hier word je niet meer wakker van je wekker maar van de vogels buiten en de eerste zonnestralen. Trakteer jezelf op een heerlijk nachtje weg midden in de natuur met ons Vakantie op de Veluwe arrangement.

chris-henry-OinNCKzwOAg-unsplash.jpg

ONTDEK DE VELUWE OP DE FIETS

Ben je weleens bij het Veluwemeer geweest? Met onze fietsroute bereik je het meer binnen 5 minuten vanaf ons paviljoenhotel.

OMGEVING


Ons hotel is gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulshorsterzand. Vanuit Hotel Veluwe De Beyaerd wandel je de natuur in, relax je in de Zwaluwhoeve of ga een dag naar het Dolfinarium. Op deze pagina vind je alvast wat tips. Benieuwd naar onze persoonlijke tips voor evenementen in de buurt? Onze medewerkers vertellen je het graag.